ADR veiligheidsadviseur zelfstandig chauffeur

Print Friendly, PDF & Email

Ook als u als zelfstandig chauffeur in opdracht van anderen gevaarlijke stoffen over de weg vervoert, moet u zelf over een ADR veiligheidsadviseur beschikken. Als veiligheidsadviseur bieden wij u tegen het voordelige tarief van € 149,- per jaar (exclusief BTW) onze diensten aan.

Onze werkwijze

Jaarlijks ontvangt u van ons een audit inventarisatieformulier. Deze vult u volledig in en samen met alle gevraagde bijlagen stuurt het formulier per mail retour. Zo bekijken we alle voor de ADR relevante zaken, zoals uw opleiding, verzekering, werkwijze etc. Vervolgens maken we het ADR jaarverslag op, met daarin een weergave van de audit en de nodige adviezen. Tevens nemen wij, bij wijziging van de ADR, de wijzigingen op in het jaarverslag.

Zelfstandig chauffeur

Bent u als zelfstandig chauffeur op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur dan zijn wij u graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons allereerst een offerte.Wanneer u deze getekend naar ons retour mailt ontvangt u van ons een factuur voor het jaarbedrag en het eerste vragenformulier. Nadat we het formulier met bijlagen ontvangen hebben gaan we deze beoordelen en het jaarverslag opmaken. Sluit u aan bij het groot aantal zelfstandig chauffeurs dat reeds gebruik maakt van onze dienstverlening.

 

Ja, ik ben een zelfstandig chauffeur en ben op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur voor € 149,-* per jaar.

Bedrijfsnaam

BTW nummer

Uw naam (verplicht)

Uw functie

Uw email (verplicht)

Straatnaam

Postcode+plaats

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather